Hedefspor 6-0 Tarsus Gençlerbirliği

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınla 2. Lig 6. Grupta mücadele eden Elazığ Hedefspor, yoluna dolu dizgin devam ediyor.

Sezonun ilk yarısını 13 puanla ikinci sırada tamamlayan Kırmızı-Beyazlılar, ikinci yarıya farklı galibiyetle başladı. Sezonun 8. Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Tarsus Gençlerbirliğini ağırlayan Kırmızı-Beyazlılar, sahadan 6-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Bugün saat 13:00’ te Elazığ Atatürk Stadyumu Sentetik Çim Sahada oynanan karşılaşmaya etkili başlayan Elazığ Atm Mobilya Hedefspor, soyunma odasına 4-0’ lık üstünlükle giderken, ikinci yarıda etkili oyununu sürdüren Kırmızı-Beyazlılar, 2 gol daha kaydederek sahadan 6-0 galip ayrıldı. Elazığ ATM Mobilya Hedefspor’da Merve Aslan 3 gole imza atarken, Suzan Atay 2 ve Birsel Evsen ise tek gole imza attı. Bu galibiyetle birlikte puanını 16’ya yükselten Kırmızı-Beyazlılar, sezonun 9. Haftasını bay geçecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: