"Hediyem Kitap Olsun" Projesine Konya'dan Destek

Konya'da "Hediyem Kitap Olsun" adlı proje kapsamında toplanan yaklaşık 4 bin kitap, Mardin'in Nusaybin ilçesine gönderildi. 

Konya'da "Hediyem Kitap Olsun" adlı proje kapsamında toplanan yaklaşık 4 bin kitap, Mardin'in Nusaybin ilçesine gönderildi. Nusaybin Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği’nin, çocuk ve gençleri okumaya yönelterek bilinçlendirmek, kitap okuma alışkanlığını geliştirmek ve öğrencilerin kolaylıkla ulaşabileceği donanımlı kütüphanelerin sayısını arttırmak amacıyla hazırladığı "Hediyemiz Kitap Olsun" projesine Konya da destek verdi. Proje kapsamında düzenlenen kitap toplama kampanyasına Konya Valiliği, Meram Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okulların yardımı ve Konyalı öğrencilerin çalışmalarıyla, 2 haftada yaklaşık 4 bin kitap toplandı. Kitaplar, Nusaybinli öğrencilere hediye edilmek üzere gönderildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: