Heidfeld sıralamalar sonrası çok mutlu

Nick Heidfeld, "tek kelimeyle harika" dediği son turundaki performansıyla Brezilya Grand Prix sıralama turlarında elde ettiği altıncılıktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. F1.07'nin araç ayarlarından tümüyle memnun kalmayan BMW Sauber pilotu, "Oldukça mutluyum. Sondan ikinci turum kötü değildi, son turum ise tek kelimeyle harikaydı. 6. Virajda spin atarak kaymam nedeniyle ikinci seansta neredeyse ilk 10 içine giremiyordum" dedi.

Son seansta, araç ayarlarının yanlış yapılmış olabileceği izlenimine kapıldığını belirten Heidfeld, "Çünkü normalde burası çok iyi olduğumuz bir yer. Ancak sonlara doğru araç kendini yine iyi hissetmeye başladı. Pist koşulları da bunda kısmen etkili oldu" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Yarınki mücadeleye 7. cepten başlayacak olan Robert Kubica ise zaman turu sırasında lastiklerden iyi performans elde edemediğini belirterek, daha iyi bir sonuç alabileceğini söyledi.

Kubica, "Daha iyi olabilirdi. Fakat ne yazık ki, son turda Fernando Alonso önümdeydi. Geçmeme izin verdi ancak bu kez de farklı bir yarış çizgisine geçmek zorunda kaldım, bu da lastiklerimin kirlenmesine neden oldu" dedi.

TurkiyeF1.Com