Heidi Klum'un Zayıflık Sırrı

Heidi Klum 4 çocuk sahibi olduktan sonra formda kalmak için yoğun çalışıyor.

Ünlü süpermodel New York'ta spor eğitmeni David Kirsch'le açık havada egzersiz yaptığında, imrenilen fiziği için ne kadar çok efor sarfettiğini gösterdi.

Ünlü model gri renk tişört giymiş ve egzersiz pantolonuyla uyum içresindeydi ve Hudson River Park'ta çimlerde spor yaparak ter atıyordu.

Egzersizde Heidi sırtını yere dayamış Kirsch üzerindeyken, ayağıyla ona doğruluyormuş gibi görünüyor.

Ünlü model sonra ayağını yere doğru uzatarak diğer egzersiz hareketini yapıyor.

Bu kadar egzersizle dünyadaki en iyi vücuda sahip olanlardan biri olması hiç de şaşırtıcı değil.

Reklam
Reklam

Ertesi gün, Heidi yağmurda oğlu Henry ile yürürken görüntüleniyor. Elbise gibi görünen uzun siyah bir elbise giymiş. Görüşünüşe göre havanın durumundan pekte rahatsız değil ve sandalet giydiği ayakları ıslanmıştı.

HEİDİ KLUM'UN EGZERSİZ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!

Ünlü model yağmurdan korumak için şemsiye tuttuğu oğluyla Big Apple street'te yürürken görüntülendi.

Heidi şu sıralar New York'ta "Shine" adlı ilk parfümünün promosyon çalışmalarıyla meşgul. SoHo'da en büyük çocuğu olan 7 yaşındaki Leni ve 5 yaşındaki Henry ile dolaşırken görüntülendi. Lenin'nin biyolojik babası Flavio Briatore, ama Klum italyan iş adamının kızıyla ilgili hiçbirşey yapmadığını belirtti. Hamileyken Seal'le flört etmeye başladı ve şarkıcı Kiss from a Rose şarkısını Leni'nin doğumu için hediye etti. Seal 2009 yılında Leni'yi evlatlık edindi. Ama kendi biyolojik çocukları olan Henry, Johan ve Lou'ya bir şarkı armağanında bulunmadı. Klum ve Seal 2005'te Meksaica sahilinde evlendi ve wwd.com'a göre ünlü model Mondrian Hotel'de kumsalında hafızalardan silinmeyecek bir poz verdi. Dünyanın en çekici annesi heryıl eşiyle tüm samimiyet ve sevgileriyle evlilik yıl dönümlerini kutluyorlar.

Reklam
Reklam

Yazın çocuklarından uzak olacağı için üzgün olan güzel model, tekneyle İtalye'ya gideceklerini, çocuklarıyla gittiğinde daha mutlu olduğunu belirtti.