Hekimler Hastalar İle Buluşuyor

Bingöl'ün Genç İlçe Devlet Hastanesi Başhekimliği, 'Genç Sağlık Günleri' adı altında hekim, hasta ve...

Bingöl'ün Genç İlçe Devlet Hastanesi Başhekimliği, 'Genç Sağlık Günleri' adı altında hekim, hasta ve yakınlarının bir araya geleceği etkinlikler düzenleyecek.

Genç Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İsa Altın, 25-27 Nisan tarihlerinde 'Genç Sağlık Günleri' adı altında ilçede sağlık ile ilgili konferans, panel, ve poster gibi sunumların yanı sıra bir takım sosyal etkinlikler gerçekleştireceklerini belirtti. Etkinliklerin Bingöl genelinde bir ilk olacağını belirten Başhekim Altın şunları kaydetti: "Bingöl genelinde ilk olacak etkinlikteki amacımız diyabet, çocuk hastalıkları, gebelik ile kadın doğum hastalıkları ve kanser gibi hastalıkların yanlış bilinenler ve bilinmeyen yanlarını insanımıza anlatmanın çok büyük ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz. Bu bağlamda ülkemizde sık yapılması gereken fakat nadir olarak yapılan, hastanın ve hekimin el ele verdiği eğitim toplantıları yapmayı planlıyoruz. 'Genç Sağlık Günleri' adı altında, hekimin ile hastanın birlikte olabileceği ve bilmediklerini rahatlıkla sorabileceği poliklinik ortamından uzak samimi bir ortamda birçok semineri bir araya getirmeyi planlıyoruz. Seminerlerin yanı sıra, hekimlerimiz ile birlikte evde bakım gören hastalarımıza yönelik ziyaretler de gerçekleştireceğiz. Bunların yanında yine hekim ve hasta dayanışması adı altında bir takım sportif faaliyetlerde gerçekleştirmeyi planlıyoruz." Dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: