Helikopter Kazasında Hayatını Kaybedenler Anıldı

Büyük Birlik Partisi (BBP) kurucu lideri Muhsin Yazıcıoğlu ile helikopter kazasında hayatını kaybedenler, olayın 4....

Büyük Birlik Partisi (BBP) kurucu lideri Muhsin Yazıcıoğlu ile helikopter kazasında hayatını kaybedenler, olayın 4. yıldönümünde mezarları başında anıldı.

Bir zamanlar birlikte çalışan meslektaşları, kazanın 4. yılında da İsmail Güneş’i unutmadı. Yukarı Tekke’de bulunan merhum gazeteci arkadaşlarının mezarına karanfiller koyan ve dua okuyan meslektaşları, aynı kazada hayatını kaybeden BBP il Başkanı Erhan Üstündağ, Belediye Meclis üyesi adayı Murat Çetinkaya ve BBP İl Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı’nın mezarlarını da ziyaret etti.

Reklam
Reklam

“BİZ KAZA DEMİYORUZ”

Törene katılan Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Demirok, helikopterin düşmesi ile ilgili olarak şüphelerinin devam ettiğini belirterek, olaya kaza demeyeceklerini söyledi.

Demirok, "Ne olduğu bilinmeyen ama ortada bir gerçek var. Sizin de bir yakınınız olan bizim de ezeli ve ebedi liderimiz Sayın Muhsin Yazıcıoğlu ve onun yol arkadaşları ile birlikte çok sevgili kardeşimiz İsmail Güneş, Hakk'ın rahmetine kavuştular, onlar şehit oldular. Bugün mezarı başında onları yâd etmek için buradayız." şeklinde konuştu.

Erhan Üstündağ’ın babası Faruk Üstündağ ise "Oğlumun ölümünün 4. yılı, Allah bana verdiğini kimseye vermedi. Acı oluyor, unutamıyorum. Unutulacak bir dert değil, kader, mukadderatımız bu. Çekeceğiz bunları.” dedi.

Törene Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Mustafa Yüksel, Hakikat Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Aydın Deliktaş, Sivas'ın Sesi Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Kemal Çağlayan, ulusal ve yerel gazete temsilcileri ile BBP'liler de katıldı.

Yukarı Tekke’deki törenin ardından Deniz Yıldızları Derneği’nde, kazada hayatını kaybedenler için gül şerbeti ve yemek dağıtıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: