Helin Avşar Serhan Bora Çifti Boşandı'mı?

Hülya Avşar'ın Kızkardeşi Helin Avşar İle Serhan Bora Çifti Boşandı'mı? Sosyal Medya Hesabından Boşandığını Söyleyen Helin Avşar İle Sehan Bora Çifti Boşandılarmı Bu Şok İddia Gündeme Bomba Gibi Düştü

Sanatçı Hülya Avşar'ın kardeşi Helin Avşar, 20 günlük sevgilisi Serhan Bora ile 20 Şubat'ta evde yapılan sade bir nikah ile evlenmişti.

Çift, 2 hafta önce şiddetli bir şekilde kavga etmiş, komşuların şikayeti üzerine eve polis gelmişti. Avşar, instagram'da dün sabah şu açıklamayı yaptı: "Bugün itibarı ile boşandım. Eşimin hiçbir yanlışı olmadı.

Posta Gazetesi'nin haberine göre; instagram'da yayımladığı yazıyı hemen silen Helin Avşar, hesabının hacklendiğini iddia etti. Abla Hülya Avşar, devreye girip yazıyı kaldırttı.

Reklam
Reklam

Helin Avşar'ın, hesabının ele geçirildiğini söyleyerek, olayı kapatmaya çalıştığı iddia edildi.

6 ay önce iş adamı Serhan Bora ile aile arasında yapılan nişan töreniyle dünyaevine giren Hülya Avşar'ın kız kardeşi Helin Avşar'ın boşandığı iddia edilmişti. Avşar'ın sosyal medya hesaplarının hacklendiği ortaya çıktı. Bugün hesabını geri alan Helin, eşiyle boşandığı haberleri üzerine de paylaşım yaptı.

Eşi Serhan Bora ile 'boşanmadık' pozu veren Helin Avşar; 'Arkadaşlar dün hacklendim. Her şey yolunda. Yalan yanlış haberler yapmayınız' dedi.