Helvacı Yola Kavuşuyor.

Aliağa Belediyesi, sağlıklı bir altyapıya kavuşması için Helvacı’daki çalışmalarına devam ediyor. Kentin en büyük mahallesi...

Aliağa Belediyesi, sağlıklı bir altyapıya kavuşması için Helvacı’daki çalışmalarına devam ediyor. Kentin en büyük mahallesi olan Yeni Mahalle’de yaklaşık 40 bin metrekarelik yol kaplaması yapan Aliağa ve İzmir Büyükşehir Belediyesi, Yukarı Şehit Kemal Mahallesi’nden sonra en uzak mahallesi Helvacı’nın yollarını yenilemeye başladı.

Birçok sokağı ve kaldırımı yenilenen Helvacı’da son olarak 2421, 2410, 2405/1 Sokak ve Gençlik Caddesi’nde çalışmalar yürüten ve 3 bin metrekarelik parke taşı döşemesi yapacak olan Aliağa Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde, Helvacı’da 5 Bin metrekarelik yol kaplaması gerçekleştirecek. Helvacı’da; Münir Nurettin Bayrav, Kanal ve Sanayi Caddesi ile 2420 sokakta çalışmalarını sürdüren Aliağa Belediyesi ilgili cadde ve sokaklarda Büyükşehir Belediyesi ile birlikte toplam 5 Bin metrekarelik yol kaplaması gerçekleştirecek.

Reklam
Reklam

İçme suyu şebekesinin yenilenmesinin yanında birçok cadde ve kaldırımı yenilenen Helvacı’da, Aliağa Belediyesi, 2421, 2410, 2405/1 Sokak ve Gençlik Caddesi’ni de yeniliyor. Aliağa Belediyesi, bu sokak ve caddede toplam 3 bin metrekarelik parke taşı döşemesi yapacak.

Daha güzel, daha çağdaş bir Helvacı için yatırımlar ve çalışmaların devam ettiğini belirten Aliağa Belediye Başkan Turgut Oğuz; “Gerek Büyükşehir Belediyesi ile birlikte, gerekse Aliağa Belediyesi olarak Helvacı’nın ihtiyacı doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor. Kentin her mahallesinde olduğunu gibi daha güzel ve daha çağdaş bir Helvacı için çalışmalarımız ve yatırımlarımız sürecek” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: