Helvacı'daki dereler ıslah ediliyor

İZMİR (A.A) - Aliağa'nın Helvacı Mahallesi'ndeki derelerin ıslah edileceği bildirildi.

İZMİR (A.A) - Aliağa'nın Helvacı Mahallesi'ndeki derelerin ıslah edileceği bildirildi.

Aliağa Belediyesi'nde yapılan yazılı açıklamaya göre, Helvacı Mahallesi'ndeki derelerin ıslahı için Aliağa Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU) tarafından ortak proje hazırlandı.

Proje kapsamında, 3 bin 250 metrelik bölümde ıslah ile 2 bin 4 metre uzunluğunda yeni dere yatağı açılması çalışması yapılacağı kaydedildi.

Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, gerçekleştirilecek projenin Helvacı için çok önemli bir yatırım olduğunu ifade ederek, "Proje ile birlikte yeni dere yataklarının oluşturulması ve derelerin ıslahı ile hem yurttaşlarımız daha sağlıklı ve düzenli bir çevrede yaşayacak hem de su baskını korkusu yaşamayacak" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: