Hem Çaldı Hem Kameraya Poz Verdi

Bayrampaşa Demirkapı Caddesinde bir telefon bayisine giren hırsızlık zanlısı, tezgâhtarın dalgınlığından faydalanarak piyasa değeri 2...

Bayrampaşa Demirkapı Caddesinde bir telefon bayisine giren hırsızlık zanlısı, tezgâhtarın dalgınlığından faydalanarak piyasa değeri 2 bin TL olan cep telefonunu çaldı. Telefonu gözle kaş arasında çalan zanlı, güvenlik kamerasına da poz vermeyi ihmal etmedi.

Alışverişin yoğun olduğu Bayrampaşa Demirkapı Caddesinde bir telefon bayisine giren hırsızlık zanlısı, kaşla göz arasında cep telefonu çaldı. Tezgâhtarın dalgınlığından faydalanarak piyasa değeri 2 bin TL olan cep telefonunu çalan zanlının yaptığı bununla da sınırlı kalmadı.

Reklam
Reklam

İçeriye müşteri gibi giren zanlı, vitrindeki pahalı telefonlara gözünü dikiyor. Tezgâhtarla sohbete başlayan zanlı, vitrindeki telefonları tek tek çıkarttırıyor. Eline aldığı 2 bin TL değerindeki telefonu inceleyen zanlı, diğer telefonlara bakarken tezgâhtara çaktırmadan telefonu kendi poşetinin üzerine koyuyor. Diğer telefonları incelemeye devam eden zanlı bir süre sonra görüntülendiğini fark ediyor. Durumu bozuntuya vermeyen zanlı güvenlik kamerasına güler bir yüzle bakarak poz veriyor. Tezgâhtarla beraber bir ileri bir geri gidip gelen zanlı son hamlesini yaparak telefonu sol elinin avucuna alıyor ve kapıdan çıkarak kayıplara karışıyor.

İş yeri sahibi Ekrem Sert, "O gün hastaydım işe gelemedim. Elemanım vardı. Bir vatandaş geldi müşteri gibi. Telefonu çaktırmadan çalıyor. Umarım yakalanır ve cezasını çeker. Hak yerini bulur" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz