Hem çocuklar hem veliler okuyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evleri, çocuklara derslerinde olduğu kadar velilere de okuma yazma konusunda yardımcı...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evleri, çocuklara derslerinde olduğu kadar velilere de okuma yazma konusunda yardımcı oluyor. Bulundukları mahalledeki halkın durumuna göre Bilgi Evleri, hem okuma yazma dersleri hem de açık ilköğretim kursları verebiliyor.
Çocuklar Bilgi Evleri’nde ders çalışırken veliler de kendi sınıflarında rahatça derslerini görebiliyor. Çocuklarıyla birlikte Bilgi Evleri’ne giden veliler, yine onlarla birlikte ödevlerini alarak evlerine dönüyor.
Dilovası, Diliskelesi ve Darıca’da bulunan Bilgi Evleri’nde velilere okuma yazma dersleri veriliyor. Bilgi Evleri’nde 100’e yakın vatandaş okuma-yazma dersleri alıyor. Bilgi Evleri’nin deneyimli kadrosundan ders alan vatandaşlar hizmetten memnun.

Reklam
Reklam

SINAVA HAZIRLANIYORLAR
Açıktan okuyarak tahsilini devam ettirmek isteyen vatandaşlara da Bilgi Evleri destek oluyor. Verilen açık öğretim dersleriyle vatandaşlar sınavlara hazırlanarak başarılarını artırıyor. Şu anda İzmit’teki Bilgi Evleri’nde gerçekleşen açık ilköğretim kurslarında 90 vatandaş sınava hazırlanıyor.
Bilgi Evleri’ne ayrıca, açık lise derslerinin verilmesi yönünde talepler de geliyor. Talepleri değerlendiren Bilgi Evleri, 30-40 kişinin kayıt yaptırması durumunda açık lise sınıfını da oluşturacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz