Hem coştu hem coşturdu

Zonguldak'ta konser veren şarkıcı Mustafa Ceceli, üniversitelilerle buluştu

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'nde bu yıl 17'ncisi düzenlenen Kültür, Sanat ve Spor Şenliği kapsamında dün akşam sahneye çıkan Mustafa Ceceli'ye genç hayranları büyük ilgi gösterdi. Şehir Kampüsü'nde gerçekleştirilen konseri yaklaşık 2 bin kişi izledi. Genç şarkıcının özellikle 'Yağmur ağlıyor', 'Hastalıkta sağlıkta', 'Limon çiçekleri' gibi besteleri büyük ilgi gördü.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalarak hayranlarını coşturan Ceceli, bir ara sahneyi vokalistine bırakarak perküsyon çaldı. Klavyede de hünerlerini gösteren Ceceli, öğrencilerden tam not aldı. Özellikle genç kızların sevgi gösterisinde bulunduğu Ceceli'ye, konser sonunda ZKÜ Rektörü Prof.Dr. Mahmut Özer çiçek hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz