Hem Düşündürdü, Hem Güldürdü

Türkiye’de, beden dili, hayat ve iş hayatıyla ilgili konferansları ile tanınan ünlü yazar ve rehberlik...

Türkiye’de, beden dili, hayat ve iş hayatıyla ilgili konferansları ile tanınan ünlü yazar ve rehberlik uzmanı Ahmet Şerif İzgören Fatsa’da bir konferans verdi.

Fatsa Sanayici ve İş Adamları Derneği, Fatsa Genç İş Adamları Derneği ve Ticaret Borsası’ın davetlisi olarak ilçeye gelen Ahmet Şerif İzgören; izleyicileri hem düşündürdü hem de gülme krizine soktu. Zaman yönetimi, beden dilini kullanma, işletme yönetimi ve iletişim ve karar alma tekniklerini de içeren bir dizi konuşma yapan İzgören, salonda bulunanlara sorular sordu. Çok basit gibi görünen ve her gün iç içe yaşadığımız cevapları bulunan sorulardan habersiz olduğumuzu hatırlatan İzgören; “hayal gücünün kullanılmadığını ve konuşma ve ortaya çıkabilirlik oranının zayıflığından” iş ve eğitim hayatında güdük kalındığını anlattı.

Reklam
Reklam

Zaman zaman sorduğu sorulara seyircilerin “Fatsa” diye cevap vermesi karşısında espriler anlatan İzgören salonu kahkahaya boğdu. Yine esprileri ile “her soruya lütfen Fatsa cevabı vermeyin” diyen Ahmet Şerif İzgören, “İnanç, görünmeyene inanmaktır, görünmeyene inanırsanız başkalarının görmediklerini görürsünüz” benzeri söz, kıssa ve deneyimleriyle de yüzlerce kişiyi düşünmeye sevk etti.

Fatsa Belediye Kültür Sarayı’ndaki seminere, Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, Emniyet Müdürü Hüseyin Aslan, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının daire amirleri, iş adamları ve eğitimcilerin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: