Hem Geniş Ağızlı Hem Antikolik

Bebeğinizi Wee Baby ile gülümsetin

Ünlü bebek markası Wee Baby, iddialı olduğu biberon alanında tüm annelere rahat bir nefes aldırıyor. Wee Baby geniş ağızlı biberonlar, ayarlı anti-kolik özelliği ile, şise içine hava girişine izin veriyor ve emzikte çökmeyi önlerken bebeğinizin hava yutmadan doğala en yakın şekilde emmesini sağlıyor.

Bebeklerin beslenmesinde en büyük yardımcı biberonlar, ergonomik yapıları ve kullanım şekilleri ile farklılık gösteriyor. Biberonların bebekler tarafından rahat tutulabilir olması ve beslenirken rahat etmeleri de çok önemli. Wee Baby geliştirdiği fonksiyonel biberonları ile bebeklerin beslenirken rahat etmeleri için özel geniş ağızlı biberonlarını anne ve babaların beğenisine sunuyor. Bebeklerde istenmeyen gaz oluşumunun önüne geçilmesini sağlayan geniş ağızlı biberonun emzik ucunun çift katlı etek sistemi, bebeğinizin beslenirken yutabileceği havanın, midesi yerine biberona girmesini sağlıyor.

Reklam
Reklam

Wee Baby geniş ağızlı biberon sisteminin yanı sıra, anne göğsüne benzeyen biberonun yuvarlak emzik ucu ile de bebeklere rahat bir emme sağlıyor. Wee Baby geniş ağızlı biberonları ile anneler, doğal emzirmede olduğu gibi süt akışını da kontrol edebiliyor. Ayrıca biberonun geniş ağızlı dizaynı sayesinde kolayca doldurulup boşaltılabiliyor ve rahatça temizlenebiliyor.

150 cc ve 250cc olmak üzere iki şekilde üretilen geniş ağızlı biberonlar, Wee Baby ayrıcalığı ile hem bebeklere hem de anne ve babalara rahat bir nefes aldırıyor.

ANTİKOLİK*; Biberonlardaki özel bir sistem. Anti-Kolik sistemi ile bebeklerin emmesiyle birlikte şişe içine hava girisine izin verilir ve böylece emzikte çökme önlenir, bebeğin hava yutmadan sıvıyı düzenli bir biçimde alması sağlanır.

Wee Baby geniş ağızlı biberon için tavsiye edilen satış tutarı;150 cc: 9 TL, 250 cc:10 TL'dir.