Hem hayatı hem şarkısı yarım kaldi

Serhan Şeşen babasının kendisi için yazdığı şarkıyı dinleyemeden yaşamını yitirdi. Oğlunu kaybetmeden yarım saat önce Vatan'a konuşan baba Şeşen "Şarkıyı kulağına mırıldanıyorum" demişti.

GERİYE BU MUTLU FOTOĞRAF KARELERİ KALDI

Yüksek ateş ve boğaz ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırılan Grup Gündoğarken'in solisti Burhan Şeşen'in oğlu Serhan Şeşen (26), 8 günlük yaşam savaşını kaybetti. Alman Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tutulan Serhan Şeşen'in kalbi dün saat 14.30 sularında durdu. Oğlunu kaybetmeden yarım saat önce VATAN'a konuşan Burhan Şeşen "O pes edene kadar ben de pes etmeyeceğim. Ne kadar sürerse sürsün bekleyeceğim. Odasına girip kulağına ona yazdığım şarkıyı mırıldanıyorum" demişti. Ancak ne yazık ki yarım saat sonra acı haberle sarsıldı.

Reklam
Reklam

Müzik dinlettiler

İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Cengiz Uzun, Şeşen'in ölümüyle ilgili "Bu tür vakalarda gördüğümüz ve beklediğimiz bir şeydi. Hayati organlardan öncelikle solunum merkezi etkilenir ama destek tedavisi devam ettirilebilir. Fakat kalp bölgesi etkilendiğinde yapabilecek bir şey yok" dedi. Ailesinin yoğun bakımdayken Serhan Şeşen'e müzik dinlettiği öğrenildi. Geçen Çarşamba yüksek ateş ve burun akıntısı sebebiyle Özel Sema Hastanesi'ne giden Serhan Şeşen grip iğnesi vurularak evine gönderilmiş, fenalaşıp ikinci kez hastaneye götürüldüğünde ise belinden su alınıp, menenjit tedavisine başlanmıştı. Menenjit tedavisi ters etki yapıp Serhan komaya girince genç müzisyenin beyin tomografisi çekilmiş ve asıl sorunun beynindeki apse olduğu anlaşılmıştı. Acil ameliyata alınan Serhan iddiaya göre, yanlış teşhisin kurbanı olmuş ve yüzde 5 yaşama şansı tanınmıştı. Sema Hastanesi'nden Alman Hastanesi'ne nakledilen Serhan Şeşen'in 1 Aralık'ta beyin ölümünün gerçekleştiği açıklanmıştı. Yaşaması için 72 saat süre tanınan Serhan Şeşen daha fazla mücadele edemedi ve dün hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Acılı babadan suç duyurusu

Acılı baba Şeşen oğlunun ölümünün ardından Vatan'a "Özel Sema Hastanesi'ne dava açtık ve Tabipler Odası'na da şikayet ettik. Ayrıca Şişli Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduk. Oğlumun hakkını sonuna kadar arayacağım. Ben oğlumdan çok şey öğrendim. Eğer onun bu hakkını aramasam, o bana kızardı. 'Baba ne yapıyorsun?' derdi" diye konuştu.

İşte yarım kalan Şarkı

Sana beş dakikalık yoldayım

Bir sigara içiminde gelebilirim

Uzatsam ellerimi ellerine

Dokunmadan tutabilirim

Duyduğu an evlat acısıyla yıkıldı

Serhan Şeşen'in babası Burhan Şeşen hastanede güçlükle ayakta dururken, kendisine amcası İlhan Şeşen ve Zuhal Olcay gibi dostları destek oldu.

Otopsi yapılacak

Yarın Erenköy Galip Paşa Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak Serhan Şeşen'e ailesinin isteği üzerine otopsi yapılacak.