Hem Hıdrellezi, Hem De Anneler Gününü Kutladılar

Karabük Merkeze bağlı Salmanlar köyünde Hıdrellez ve Anneler Günü Şenliği yapıldı.Salmanlar Köyü Orman Kooperatifi tarafından...

Karabük Merkeze bağlı Salmanlar köyünde Hıdrellez ve Anneler Günü Şenliği yapıldı.

Salmanlar Köyü Orman Kooperatifi tarafından düzenlenen şenliklere AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Türkiye Emekliler Derneği Şube Başkanı Celal Bulut, Karabük İktisadi Kalkınma Vakfı Başkan vekili Celal Karakuş, Orman İşletme Müdürü Mehmet Emin Uzunsoy ve çok sayıda davetli ile köy sakinleri katıldı.

Milletvekili Osman Kahveci ve Emekliler Derneği Şube Başkanı Celal Bulut şenlik alanında bulunan bayanların yanlarına giderek Anneler Günü kutladılar.

Reklam
Reklam

Şenliklerin açılış konuşmasını yapan Salmanlar Köyü Orman Kooperatifi Başkanı Ömer Üstün, kooperatif olarak yeni kurulduklarını belirterek, böyle bir etkinliği de ilk defa gerçekleştirdiklerini söyledi.

Önümüzdeki yıllarda daha kapsamlı etkinlikler düzenleyeceklerini ifade eden Başkan Üstün, etkinliği düzenlemelerindeki en önemli amacın birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu belirtti.

AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci ise yaptığı konuşmada, Orman Kooperatifi ve köylülere böyle bir etkinliği düzenledikleri için teşekkür ederek, “Sizler arsalarınızdan yol için pay verin bizler de sizlere yolları genişletmek için yardımcı olalım” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Profesyonel Lisanlı Güreşçiler tarafından Güreş müsabakası yapıldı. Müsabakanın sonunda dereceye girenlerin ödülleri Milletvekili Osman Kahveci tarafından verildi. Halat çekme, çuval, yumurta ve yoğurt yeme yarışmalarının da yapıldığı şenlikte köy sakinleri orkestra eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz