Hem kaza yaptı hem dayak yedi!

İzmir'in Gaziemir ilçesinde önündeki bir otomobile çarparak maddi hasarlı trafik kazası yapan üniversiteli genç kendisini aracının içerisine kilitledi.

İZMİR (İHA) - Polis ekipleri kaza yapan öğrencinin trafik akışını engellememesi için aracını yol kenarına çektirmek istemesi tartışma konusu oldu. Yol kenarına aracını çektirmek istemeyen genç bu defa kendisini aracın içerisine kilitledi. Ancak trafikte uzun süreli bekleyişe sinirlenen diğer sürücüler genci tekme tokat dövdü.

[

](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/-kendini-aracin-icine-kilitledi-kendini-kilitleyince-tekme-tokat-dovuldu/6265/162250/sayfa/1/)

Edinilen bilgiye göre, Gaziemir'den İzmir istikametine gelen A.T yönetimindeki otomobil, Gaziemir Kipa Alışveriş Merkezi önünde yer alan altgeçitte, önünde seyir halinde olan bir otomobile arkadan çarptı. Kaza sonucunda otomobilinin kaskosu olduğu için aralarında tutanak hazırlamak isteyen A.T, arkadan çarptığı aracın sürücüsüyle anlaşamadı. Bunun üzerine trafik ekibi çağrıldı. Olay yerine gelen trafik ekibi ise kitlenen trafiğin açılması için kaza yapan araçların yol kenarına çekilmesini istedi. Ancak trafik ekiplerinin bu isteğini yerine getirmeyen A.T., "Tutanak tutulmadan aracımı yerinden oynatmam" dedi.

Reklam
Reklam

Bunun üzerine trafik ekipleri ile Alper T ile arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından çekici çağıran trafik ekipleri A.T.'nin aracını kenara çekmek istedi. Çekicinin geldiğini gören A.T bu kez kendisini otomobile kilitledi. Polislerin dışarı çıkmasını söylemelerine rağmen inat ederek araçtan inmeyen A.T., aracın içerisinde nişanlısı olduğu öğrenilen S.Ö. ile birlikte oturdu. Trafiğin kilitlenmesi üzerine çaresiz kalan trafik ekipleri, aracın çekiciye alınması talimatını verdi. Aracının çekici tarafından çekilmesini istemeyen A.T. bu defa çekiciye geri manevra yaparak tehlikeli hareket etti.

Olayın uzamasını istemeyen polis ekipleri tarafından A.T.'ye ait olan otomobilin sağ camı kırılarak genç sürücü, güçlükle dışarı çıkarıldı. Nişanlısı olduğu öğrenilen S.Ö.'nün yanında polislere güçlük çıkaran A.T., kilitlenen trafikte yaklaşık 1 saat bekleyen diğer sürücüler tarafından da linç edilmek istendi. Polis ekipleri tarafından linç edilmekten kurtarılan A.T. ve nişanlısı Gaziemir Polis Merkezi'ne götürüldü. Burada yapılan kontrollerde alkolsüz olduğu belirlenen A.T alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Reklam
Reklam