Hem Kursiyerlerinden Göz Kamaştıran Sergi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından yıl boyunca düzenlenen çeşitli kurslara katılan kursiyerlerin...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından yıl boyunca düzenlenen çeşitli kurslara katılan kursiyerlerin yaptıkları eserler görücüye çıktı.

Yıl sonu sergisi ve sertifika töreni İnegöl AVM'de gerçekleştirildi. Kursiyerlerin el emeği, göz nuru dikiş, nakış ve eşyalar görücüye çıkarken, Milletvekili Hüseyin Şahin ile AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli'ye özel bir hediye takdim edildi.

İnegöl Tarihi Mehter Takımı'nın gösterisi ile başlayan törenin açış konuşmasını yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, 2011-2012 eğitim öğretim yılında bugüne kadar 101 değişik alanda 516 kurs açtıklarını belirterek, "Yaklaşık 12 bin 500 kişiye eğitim verdik. Bu kursları sadece kendi merkez binamızda yapmıyoruz. 85'i İshakpaşa İlköğretim Okulu'nda olmak üzere 37 okulumuzda, 232 kurs açtık. Okullarımızın hayat olmasını sağladık. Gündüz çocukları eğitim öğretim gördüğü sırada geceleri de anne, babaları, ağabeyleri, ablaları eğitim görüyorlar. Bu kursların bir kısmını başta İnegöl Belediyesi olmak üzere 32 özel sektör, kamu kuruluşları, sivil toplum örgütleri, dernekler ile işbirliği yaparak ve onların fiziki imkanlarında da yararlanarak, kurslarımızı gerçekleştirdik" dedi.

Reklam
Reklam

Kursiyerlere sertifikaları verilirken, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, Milletvekili Hüseyin Şahin ile AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli'ye, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 3 boyutlu resmedildiği tabloları hediye etti. Tören, kurdele kesimi ve serginin gezilmesiyle son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz