“hem Yarışan Hem De Üreten Takım Olacağız”

Spor Toto 2. Lig takımlarından Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Hüsnü Özkara, “Hem yarışan hem de...

Spor Toto 2. Lig takımlarından Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Hüsnü Özkara, “Hem yarışan hem de üreten takım olacağız” dedi.

Aydınspor 1923’ün Başkanı Süha Bayırlı, Futbol Şube Sorumlusu Tunç Erlaçin, Sportif Direktör Ali Aydın ve teknik direktör Hüsnü Özkara basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Aydınspor 1923’ün gündemde olan yurtdışı kampının iptal edildiği belirtilirken, 25 Temmuz-7 Ağustos tarihleri arasında Düzce’de bulunan Fenerbahçe’nin Topuk Yaylası tesislerinde, 15 Ağustos-22 Ağustos tarihleri arasında Bolu’da kamp yapacağı belirtildi.

Reklam
Reklam

Siyah-beyazlı ekibin Sportif Direktörü Alim Aydın, ‘Bizim futbolcumuz en iyi yerlere layık’ anlayışıyla yönetim kurulumuz Topuk Yaylası’na sıcak baktı. İyi bir takım kuruyoruz. İyi takım kurmak için çalışıyoruz” dedi.

DENEME YAPILACAK

8-15 Temmuz tarihleri arasında Almanya’dan 4, Belçika’dan 2 oyuncunun Aydın’a denenmeye geleceğini ifade eden Aydın, “Bu oyuncular 23,25 ve 27 yaşlarında. Geçen sezon 30 maç üstü oynamış oyuncular. 2. Lig ve 3. Lig düzeyinde olan futbolcular”diye konuştu.

Kamplar bittiğinde Aydınspor 1923’ün yeni sezondaki kadrosunun ortaya çıkacağını kaydeden Aydın, “Takım, taraftar, basın ve Aydınlılar kenetlendiğinde birlikte hareket ettiğinde takımımız 1. Lig’e çıkacaktır” ifadelerini kullandı.

“İSKELETİ BOZMADIK”

Aydınspor 1923 teknik direktörü Hüsnü Özkara ise geçen yılın iskeletini koruduklarını hatırlattı. Özkara, “Geçen sezon başarılı olmuş bir takım var. Büyük mücadele verilmiş. Şampiyon olan takımlar dağıtıldığında Süper Lig’de de olsa eski performansını koruyamıyor. Akhisar Belediyespor geçen sezonun en güzel örneği. Elimizde ki takımı tuttuk”dedi.

Reklam
Reklam

Basın mensuplarının ‘nasıl bir takım olacağız’ sorusunu da cevaplandıran Özkara, “Hep kazanmaya yönelik, mücadele eden, ekip ruhundan kopmayan bir takım yaratacağız.CD’lerden izlediğim kadarıyla geçen sezon ki futbol anlayışını beğendim. Basit oyana, ayağa top yapan bir takımız. Ancak, biraz topu fazla ayağımızda tutuyoruz. Ve hızımızı arttırmamız gerek. Takımımızın futbol oynama isteği var”şeklinde konuştu.

Altyapıya her zaman önem verdiğini ve kendisinin Trabzonspor altyapısından yetiştiğini ifade eden Özkara, “Yalnız bu sadece benim forma vermemle olacak iş değil. Futbolcunun da gayreti lazım. Hem yarışan hem de üreten takım olacağız.”diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: