Hem Yarıştılar Hem De Eğlendiler

Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki Orhangazi Koleji, düzenlediği 23 Nisan Spor Şenliği'nde ilçedeki okullarda eğitim gören yaklaşık...

Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki Orhangazi Koleji, düzenlediği 23 Nisan Spor Şenliği'nde ilçedeki okullarda eğitim gören yaklaşık 300 öğrenciye ev sahipliği yaptı.

Takım ve bireysel katılımla okul bahçesindeki organizasyonda, futbol, streetball, basketbol, voleybol, atletizm, uzun atlama, koordinasyon, servis ve şut atma, penaltı, top sektirme, serbest atış dallarında öğrenciler birbirleriyle kıyasıya yarıştı. Hem yarışan hem eğlenen öğrenciler mutlu bir gün geçirdiler.

Okul Müdürü Mahmut Göçmen, “Atatürk tarafından çocuklara hediye edilen bayramı, biz de ilçemizdeki öğrencilerle beraber okulumuzda gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Sevgi ve dostluk duygularını centilmence pekiştirmek ve eğlendirmek amacıyla gerçekleşen yarışmalara katılım çok güzel oldu” dedi.

Reklam
Reklam

Şenliğe katılan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Feyyaz Bulutlar ve Ahmet Kara ise, böyle anlamlı bir günde renkli görüntülere vesile olan Orhangazi Koleji’ni ve organizasyonda emeği geçen okulların beden eğitimi öğretmenlerini de kutlayarak sporla uğraşan çocukların ileride daha mutlu ve sağlıklı olacaklarına inandıklarını ifade ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: