HEM'den Bir Yılda 18 Bin Kişiye Sertifika

Afşin Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü (HEM) tarafından düzenlenen kurslarda bir yılda 18 bin kişiye sertifika verildiği bildirildi.

Afşin Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü (HEM) tarafından düzenlenen kurslarda bir yılda 18 bin kişiye sertifika verildiği bildirildi.

HEM Müdürü Hayrettin Uğur Tor, yaptığı açıklamada, 2012 yılında 97 ayrı branşta kurs açtıklarını belirtti. Açılan kurslar sayesinde bir çok kişinin iş sahibi olduğunu hatırlatan Tor, şunları kaydetti:

"Düzenlediğimiz kurslarda bir yılda 18 bin kişiye sertifika verdik. Faaliyetlerimizi en gelişmiş şekilde yapma gayreti içerisindeyiz. Kurslarımız sayesinde vatandaşlarımız iş ve meslek sahibi yaptığı gibi sosyal alanlarda bir çok katkısı bulunmaktadır."

Reklam
Reklam

Önümüzdeki günlerde "Hasta ve Yaşlı Hizmetler" kursunun da açılacağını anımsatan Tor, açılacak kurstan sertifika alacak kişilerin iş bulma imkanının olacağını sözlerine ekledi.

Muhabir: İdris Aydın / İsmail Hakkı Demir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: