Hem’den Mantar Yetiştiriciliği Kursu

Elbistan Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürü Nedim Önder, Türkiye İş Kurumu (İş-Kur) ile 12 Kasım-25...

Elbistan Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürü Nedim Önder, Türkiye İş Kurumu (İş-Kur) ile 12 Kasım-25 Aralık tarihleri arasında mantar yetiştiriciliği kursu açacaklarını bildirdi.

Kurs kontenjanının 20 kişi olduğunu belirten Önder, kurs boyunca kursiyerlere günlük 20 TL harçlık verileceğini söyledi.

Kurs başvurularının başladığını belirten HEM Müdürü Nedim Önder, şunları söyledi:

“Elbistan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve Kahramanmaraş Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü ile işbirliği halinde Halk Eğitimi Merkezi’nde 12 Kasım-25 Aralık 2012 tarihleri arasında 192 saatlik mantar yetiştiriciliği kursu açılacaktır. Kurs müracaatları başlamış olup, son başvuru tarihi 2 Kasım 2012 günü mesai bitiminde sona erecektir. Müracaatlar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’ne ve internet üzerinden www.iskur.gov.tr adresine yapılacaktır. Bu kurs için 20 kişi alınacaktır. Kursiyerlere günlük 20 TL ödeme yapılacaktır. Talebin fazla olması durumunda 20 kişi kura ile belirlenecektir.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: