Hemşehri Dernekleri, Belediye Başkanı Odabaşı Ile Buluştu

Gölbaşı'nda bulunan hemşehri dernekleri Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ile düzenlenen yemekte buluştu.

Gölbaşı'nda bulunan hemşehri dernekleri Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ile düzenlenen yemekte buluştu.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenen yemeğe Ankara Kulübü, Kırşehirliler Derneği, Yozgatlılar Derneği, Çankırılılar Derneği, Gümüşhaneliler Derneği, Bayburtlular Derneği, Haymanalılar Derneği, Şafak Mahallesi Derneği, Gölbaşı Genç Avcılar Derneği, Tulumtaş Mahallesi Derneği, Velihimmetli Mahallesi Derneği ve Selametli Mahallesi Derneği başkan ve yöneticileri katıldı.

Odabaşı, burada yaptığı konuşmada, hep birlikte güzel bir Gölbaşı için çalıştıklarını belirterek, "Biz, bir Gölbaşı ailesiyiz. Yerel yönetim olarak her zaman sizlerin yanında, sizlerin sorunlarını, sıkıntılarını dinlemek ve çözüm üretmek için varız. Gölbaşı'nın problemlerini tüm imkanlarımızı seferber ederek çözmek için gayret ediyoruz. Tüm vatandaşlarımıza kaliteli ve hızlı hizmet ulaştırmaya çalışıyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Odabaşı, 9 Haziran'da düzenlenecek olan Gölbaşı Şenliği ile ilgili bilgi verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: