Hemşehrimiz Salih Altun Van Vali Yardımcısı oldu

Ardahan'lı hemşerimiz Arsin Kaymakamı Salih Altun Van Vali Yardımcılığına atandı.

Doğu Andadolu Bölgesinin gelişmiş illerinden biri olan Van son depremin ardından adeta yeniden inşa ediliyor. Yeni yasayla Büyükşehir olan Van ilimiz çözüm süreci açısından da kritik öneme sahip illerden biri.

ŞAVŞAT VE ARSİN'DE BAŞARILI HİZMETLERİ OLDU

2009 Yılı Ağustos ayında Şavşat'taki görevine başlayan Kaymakam Altun, dirayetli duruşu ile dikkat çeken bir isim. Şavşat gibi coğrafyası zor bir yerde başarı ile görev yapan ve arkasından büyük iz bırakan hemşerimiz Altun Şavşat Çevre yolunu ilçeye kazandıran isim olmuştu. Şavşat'ın ardından 2011 yılında Arsin'e atanan Kaymakam Salih Altun burada da kısa sürede kendini kabul ettirdi ve özellikle de kurumlar arasındaki uyumu sağlamasıyla dikkat çekti. Kaymakam Altun döneminde Arsinde kurumlar arası diyalog ve iş birliği zirve yaptı bunun sonu olarak da Arsin çok önemli yatırımlar aldı.

Reklam
Reklam

Görev yaptığı ilçelerde halka yakınlığı ile bilinen ve güvenlik özgürlük dengesini çok hassas takip etmesi ile dikkat çeken yeni Van Vali Yardımcısı Salih Altun, son olarak Trabzon Emniyetinde yaşanan ve telefon görüşmelerinin yasa dışı kaydedilmesi hadisesini ortaya çıkararak Türkiye gündemine gelmişti. Van Vali Yardımcılığına atanan Salih Altun'un bir çok açıdan kritik önem taşıyan bu ilde başarılı olacağına şüphemiz yoktur. Ardahan'ı görev yaptığı her yerde başarıyla temsil eden genç Mülki İdare Amiri hemşerimize başarılar diliyoruz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: