Hemşire Ve Doktor Çiftin Unuttuğu Çanta Bomba Paniğine Yol Açtı

Şafak NEGÜZEL/EREĞLİ Akşam saatlerinde İstasyon Caddesi'ndeki Hastane Kavşağı Mevkii'nde yol kenarında demir korkuluklarda asılı olan çantayı görenler polise haber verdi.

Şafak NEGÜZEL/EREĞLİ Akşam saatlerinde İstasyon Caddesi'ndeki Hastane Kavşağı Mevkii'nde yol kenarında demir korkuluklarda asılı olan çantayı görenler polise haber verdi. Gelen polis ekipleri, bomba şüphesiyle yolu araç ve yaya geçişine kapattı. Zonguldak'tan bomba imha uzmanı beklendiği sırada çantanın sahibi olduğunu söyleyen doktor Ekrem Ergenç geldi.
Ereğli Devlet Hastanesi'nde Kadın Doğum Uzmanı olan Ergenç, polislere çantayı eşiyle birlikte unuttuklarını söyledi. Ergenç, "Eşim yol kenarında iki çocuğumla beni bekliyordu. Biraz uzun sürdü. Çocukları arabaya bindirdikten sonra çantayı orada unuttuk. İkimiz de yorgun ve dalgındık" dedi. Ergenç, çantanın sahibi olduğu konusunda polisleri ikna etti. İçinde çocuk bezi ve kıyafetleri olan çantayı alan Ergenç, evine giderken yol yeniden trafiğe açıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: