Hemşireler Haftası

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, "Hemşireler Haftası" nedeniyle Fatih Devlet Hastanesi hemşireleriyle bir araya geldi.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, "Hemşireler Haftası" nedeniyle Fatih Devlet Hastanesi hemşireleriyle bir araya geldi. Fatih Devlet Hastanesini ziyaret ederek hemşirelerle bir süre sohbet eden Genç, burada yaptığı konuşmada, hemşirelerin sağlık hizmetinin vazgeçilmez elemanları olduğunu söyledi. Genç, hemşirelerin sağlığını kaybeden insanların yeniden sağlığına kavuşabilmelerinde yoğun çaba ve gayret gösterdiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti: "Hemşirelerimiz ulvi bir görev icra etmekle birlikte değişen sağlık ihtiyaçlarının giderilmesinde, hasta ve hasta yakınlarının beklentilerinin karşılanmasında ve sağlık hizmetinin eksiksiz şekilde giderilmesinde ağır sorumluluk yüklenmişlerdir. Bu sorumluluk altında görev yapan hemşirelerimizi ne kadar takdir etsek azdır. Bu duygularla tüm hemşirelerimizin bu anlamlı günlerini ve haftalarını yürekten kutlar, insan sevgisiyle, şefkatle ve sabırla yerine getirdikleri görevlerinde başarılar dilerim." Genç, konuşmaların ardından hemşirelere karanfil dağıttı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: