Hemşireler Haftası Etkinliği Düzenlendi

Denizli Devlet Hastanesi (DDH), Hemşirelik Haftası nedeniyle etkinlik düzenledi.

Denizli Devlet Hastanesi (DDH), Hemşirelik Haftası nedeniyle etkinlik düzenledi.

Denizli Devlet Hastanesi Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğe, DDH Başhekimi Uz. Dr. Ramazan Canural, Başhekim Yardımcıları, Başhemşire, Başhemşire Yardımcıları ve hemşireler ile hastane çalışanları katıldı.

Başhekim Uz. Dr. Ramazan Canural, yaptığı konuşmada, hemşirelerin şefkatli, özverili ve sabırlı olduklarını ifade ederek, hastane çalışanı hemşirelerin Hemşireler Günü'nü kutladı.

Canural, "Onlar özverinin, sabrın ve şefkatin bir örneğini oluşturuyorlar. Savaşta ve barışta gece gündüz, gerekirse 24 saat görev başındalar. Hemşirelerimiz her türlü güzelliğe ve iyiliğe layıklar" dedi.

Reklam
Reklam

Pamukkale Üniversitesi Öğretim Görevlisi Gülbanu Zencir de hemşirelere, "Hemşirelik Kanunu ve Değişen Yönetmelikler" konulu seminer verdi.

Seminerin ardından hastane hemşirelerine ve çalışanlara karanfil dağıtıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: