Henbol Milli Takımı'nın Konuğu Litvanya

2014 Erkekler Avrupa Hentbol Şampiyonası grup elem maçında yarın Litvanya’yı konuk edecek olan Türk Milli...

2014 Erkekler Avrupa Hentbol Şampiyonası grup elem maçında yarın Litvanya’yı konuk edecek olan Türk Milli Takımı hazırlıklarına devam ediyor.

Türkiye, 2014 Erkekler Avrupa Hentbol Şampiyonası grup eleme 3. maçında Litvanya’yı konuk edecek. Çalışmalarını Ankara THF Spor Salonunda sürdüren kırmızı-beyazlılarda milli takım antrenörü Adnan Öztürk, hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

Öztürk, Litvanya maçı ile ilgili yaptığı açıklamada hedeflerinin galibiyet olduğunu vurgulayarak, "Litvanya ile zor iki maç oynayacağız. Yarın kendi sahamızda oynayacağımız maçı kazanmak istiyoruz. Hedefimiz iyi bir oyunla 2 puan almak. 7 Nisan’da ise deplasmanda rakibimizle karşılaşacağız. Oradaki maçta da iyi bir sonuç almak amacındayız." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Milli Takımımızın yeni bir oluşum içinde olduğunu hatırlatan Öztürk, bu değişim sürecinde en iyi şekilde hazırlanarak, haziran ayında ülkemizde düzenlenecek Akdeniz Oyunları’nda başarılı olmak istediklerini kaydetti.

Milli takım, Litvanya ile 3 Nisan Çarşamba saat 18.00’da Ankara THF Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: