Hendek Belediye Başkanı İnci:

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, vatandaşlara hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, vatandaşlara hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

İnci, Hendek Gençlik Merkezi'nde düzenlenen iftar programında AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleriyle bir araya geldi.

Halka hizmet için tüm üyelerler beraber çalışmaya hazır olduklarını vurgulayan İnci, "Sizlerle birlikte çok yol katettik. Birlikte yaptığımız çalışmalarla üç dönemdir Hendek'e hizmet ediyoruz. Bunu, çalışma, birlik ve beraberlikle gerçekleştirdik. Milletimize hizmet etmeye hep birlikte devam edeceğiz. Bizler hizmetle yarışıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Yapımı devam eden Merkez Rasim Paşa Camisi'nin herkesin eseri olarak bin yıl ayakta kalacağını ifade eden İnci, "Hastanemizin de temeli atıldı, kısa sürede tamamlanacak. Stadyum ve spor salonumuz da yapılıyor. Sporda da olimpiyatlara gireceğiz. İnşallah olimpiyatlar Türkiye'de olur ve Hendek'ten de şampiyonlar çıkarırız" diye konuştu.

Muhabir: Mehmet Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: