Hendek Center Açıldı

Beyaz eşya mağazası Hendek Center, Kemalpaşa Caddesi'nde törenle açıldı.

Beyaz eşya mağazası Hendek Center, Kemalpaşa Caddesi'nde törenle açıldı.

Açılış töreninde konuşan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, iki gün önce de yeni bir iş yeri açılışı yaptıklarını hatırlatarak, "Bu açılışlar Hendek'in ufkunun, gelişmesinin ve Hendek'in nerelere geldiğini ifade eden konumdur. Yeni iş yerlerinin açılmasından mutluluk duyuyoruz. İnşallah daha da gelişen ilçemizi hep birlikte imar etmeye devam edeceğiz. Yeni açılan işlerimizin ilçemize ve Hendek halkına hayırlı olmasını diliyorum. Esnafımıza bol kazançlar diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan ise alışveriş merkezinin ilçe halkına hayırlı olması dileğinde bulunarak, "Esnafımız Hendek'te ticari faaliyette bulunuyor. Hendek'te hizmet verip, ilçemize katkı sağlamasını temenni ediyorum. Güzellikler getirip, bol kazançlar elde edip, örnek olmasını diliyorum. Temennimiz bu gibi işletmelerin açılmasıdır. Hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Açılış, kurdele kesimi ve dualar eşliğinde gerçekleştirildi.

Muhabir: Uğur Subaşı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: