Hendek Tarihi Kitabı'nın Tanıtımı Yapıldı

Hendek Belediyesince Şeyh İsmail Vakfı Beratı, Osman Bey Anıtı açılışı, Hendek Tarihi Kitabı tanıtımı yapıldı.

Hendek Belediyesince Şeyh İsmail Vakfı Beratı, Osman Bey Anıtı açılışı, Hendek Tarihi Kitabı tanıtımı yapıldı.

Bayraktepe'de gerçekleşen program öncesi Karasu'da denize girerek hayatını kaybeden, AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Gülşen Dursun'un oğlu Ömer Dursun için Kuran-ı Kerim okundu.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, yaptığı konuşmada, Şeyh İsmail Vakfı Beratı ve Osman Bey Anıtı'nın açılışı ile Hendek Tarihi Kitabının tanıtımını yapacaklarını söyledi.

İnci, Bayraktepe girişine koydukları Osman Bey anıtının yanına yeniçeri askerlerini koyduklarını belirterek, "Bayraktepe Hendek'in ilk toplantısının yapıldığı yer ve burada şerefle dalgalanan bayrağımız ve geçmişimiz var. 16 tane imparatorluk olan devletlerin şanlı bayrakları dalgalanıyor. Ayrıca yapımı devam eden şehitliğimiz bulunmaktadır. Bu projemiz de Türkiye projesidir" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Daha sonra Şeyh İsmail Vakfı Beratı ve Osman Bey Anıtı'nın açılışı yapıldı.

Muhabir: Çağrı Turgut

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: