Hendek'te 4 Mahalle Doğalgaza Kavuştu

Hendek ilçesinde 4 mahalle daha doğalgaza kavuştu.

Hendek ilçesinde 4 mahalle daha doğalgaza kavuştu.

İlçede yürütülen doğalgaz çalışmaları kapsamında, Rasimpaşa, Bayraktepe, Akova ve Büyükdere mahallelerine doğalgaz verilmeye başlandı.

Hendek Belediye Başkanı İnci, doğalgaza kavuşan mahallere giderek vatandaşları ziyaret etti.

İnci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın çalışmalara önemli destek sağladığını belirterek, "Çalışmalarımızı, yollarımız zarar görmeden, çamur ve toz olmadan güzel ve düzenli bir şekilde tamamladık. Ekiplerimiz kazı çalışmaları sırasında hassasiyetle işlerini yaptılar. Ekipler çalışmalarını vatandaşlarımızı mağdur etmemek adına, mümkün olduğunca yol kenarından, yollara çok zarar vermeden yaptılar" dedi.

Reklam
Reklam

"Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizlerin memnuniyetidir" diyen İnci, "Mahalle sakinlerine hayırlı olsun. Çalışmalarımız sırasında vatandaşlarımız bizlere çok yardımcı oldu. Seçim beyannamemizde vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

Muhabir: Ahmet Çileci / Mehmet Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: