Hendek'te Yaz Okulları Programı Sona Erdi

Hendek Müftülüğü'nce düzenlenen Yaz Okulları programı sona erdi.

Hendek Müftülüğü'nce düzenlenen Yaz Okulları programı sona erdi.

Yaz okulları programı kapsamında eğitimini tamamlayan öğrenciler, Hendek Belediyesi Ticaret Merkezi konferans salonunda 40 hadis üzerinden düzenlenen bilgi yarışmasına katıldı.

Program sonrası konuşan Belediye Başkanı Ali İnci, ilçelerine gelen her yeni müftünün yeni şeyler kattığını söyledi.

Kur'an kursuna devam eden çocuklara futbol turnuvaları düzenleyip iyi bir yaz dönemi geçirdiklerini ifade eden İnci, "İlçe müftüsünü ve sizinle birlikte çalışan arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

İlçe Müftüsü Ekrem Saylam ise Hendek'in Kur'an-ı Kerim'in merkezi olmasını arzu ettiğini belirterek şöyle konuştu:

"Sadece Kuran-ı Kerim'i ezberleyen hafızların yetiştiği değil Kuran-ı Kerimin hem ruhuna hem de bedenine yansıtmış, Kur'an ahlaki ile ahlaklanmış, Kur'an'ı bir hayat biçimi olarak anlayan, arzulayan bu yolda gayret sarf eden içten, samimi, hoşgörülü, anlaşıcı, paylaşıcı müminlerin çoğaldığı bir Hendek arzuluyoruz."

Program, öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle son buldu.

Muhabir: Salih Eren

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: