Hendek'ten Kısa Kısa

Hendek Müftülüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce imam hatiplerin kurucularından "Celaleddin Ökten Hoca'yı Anma Programı" düzenlendi.

Hendek Müftülüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce imam hatiplerin kurucularından "Celaleddin Ökten Hoca'yı Anma Programı" düzenlendi.

Hendek Belediyesi konferans salonunda düzenlenen anma programında konuşan İlçe Müftüsü Ekrem Saylam, liselerinin kurucularından ve eğitime büyük emeği geçen Celal Hoca'yı rahmetle andıklarını ifade ederek, programa katılan hocalara ve misafirlere teşekkür etti.

Kaymakam Mustafa Ayhan da "İmam hatip liselerinin kurulmasında büyük emeği olan hocamızı rahmetle anıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

-Uludere'ye balık bırakılması için çalışmalar başladı-

Uludere'ye balık bırakılması için çalışmalara başlandı.

Belediye Başkanı Ali İnci, İstanbul Üniversitesi (İÜ) Su Ürünleri Fakültesi İç Sular Araştırma Birimi'nden Yrd. Doç. Dr. Erdoğan Güven ile Uludere'de incelemede bulundu.

Güven, Uludere Rekreasyon Projesi'ni çok beğendiğini belirterek, İnci'yi tebrik etti.

-İnci, karatecilerle bir araya geldi-

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Bayraktepe Tesisleri'nde karatecilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Karate İl Temsilcisi Aykut Duman, sporcularının Sakarya'nın yanı sıra Türkiye'nin de sesini duyurduklarını belirterek, sporcularının şampiyon olacaklarına inandıklarını söyledi.

Karate Federasyonu As Başkanı Meydan Kobaş ve İl Gençlik ve Spor müdürü Salih Koşu da sporcuları başarılarından dolayı kutlayarak, şampiyon olacaklarına inandıklarını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

İnci ise sporcuları kutlayarak, ilçenin altyapısı ile birçok başarılı sporcunun yetişmesin imkan sağladığını anlattı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ahmet Çileci - Uğur Subaşı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz