Hendek'ten Kısa Kısa

Hendek Gençlik Ve Düşünce Platformu öncülüğünde Suriye ve Mısır'daki katliamlara tepki olarak "Ümmet El Ele" mitingi düzenlenecek.

Hendek Gençlik Ve Düşünce Platformu öncülüğünde Suriye ve Mısır'daki katliamlara tepki olarak "Ümmet El Ele" mitingi düzenlenecek. Hendek Gençlik ve Düşünce Platformu Başkanı Furkan Kılıç, yaptığı açıklamada, ümmetin birliğe ve uyanışa ihtiyacı olduğunu söyledi. Kılıç, şunları kaydetti: "Hz. Muhammed'in ümmeti olarak Suriye ve Mısır başta olmak üzere tüm İslam coğrafyasındaki zulmü kabullenmememizin ve buna bir tepki koymamızın gereği aşikardır. En azından dilimizle ve kalbimizle bu zulme karşı ayakta durmalıyız. Konuyla alakalı çeşitli görevler üstlenen ve desteklerini esirgemeyen tüm sivil toplum kuruluşları,sendikalar, cemaatler ve siyasi partilere katkılarından dolayı teşekkür ederim, Allah hepsinden razı olsun." Miting, 27 Ağustos Salı günü 14.00'te Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak. - Yerel seçimlere doğru Köy ve mahalle muhtarlıkları için adaylık yarışı başladı. Yeni Mahalle Muhtarlığı için aday olan İsmet İskefiyeli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çalışmalara başladığını, 8 bin seçmene sahip mahallenin yaklaşık yüzde 60’ına ulaştığını anlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: