Hentbol

Hentbol Erkekler Süper Ligi'ndeki Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Naci Kale, başarılı bir sezonu geride bıraktıklarını söyledi.

Hentbol Erkekler Süper Ligi'ndeki Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Naci Kale, başarılı bir sezonu geride bıraktıklarını söyledi.

Kale AA muhabirine, ligi 6'ncı sırada tamamladıklarını ve Türkiye Kupası finali oynadıklarını söyledi.

Başarıyı altyapıdan gelen oyunculara borçlu olduklarını belirten Kale, "Yeni sezon çalışmalarımıza genç ve başarılı hocamız Fatih Işık ile anlaşarak başladık. Geçtiğimiz sezon forma giyen 8 oyuncumuzla yeni sezon için imza atarak iç transfer çalışmasında önemli bir adım attık" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Türkiye'nin en başarılı genç ekibine sahip olduklarını savunan Kale, "Kulübümüz bir hentbolcu fabrikası gibi çalışıyor. Alt yapılarda bir çok yaş grubunda Türkiye şampiyonlukları aldık. Gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele edeceğiz. Yerli ve yabancı oyuncu transferi çalışmalarımız devam ediyor" değerlendirmesinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: