Hentbol

İlkadım ilçesindeki eğitim kurumlarından Gülsüm Sami Kefeli İlköğretim Okulu Küçükler Hentbol Takımı, Türkiye Şampiyonası'na hazırlanıyor.

İlkadım ilçesindeki eğitim kurumlarından Gülsüm Sami Kefeli İlköğretim Okulu Küçükler Hentbol Takımı, Türkiye Şampiyonası'na hazırlanıyor.

Takım antrenörü Engin Uçarlı, yaptığı açıklamada, okulun hem yıldız hem de küçükler kız takımının bulunduğunu söyledi.

Yıldız Kızlar Hentbol Takımı'nın ilçe, il ve Karadeniz okullar arası grup müsabakalarında birinci olduğunu belirten Uçarlı, "Yıldız takımımız Türkiye Okullar Arası Yıldız Takımlar yarı final müsabakalarında elendi. Küçükler Kız Hentbol Takımımız ilçe, il ve Karadeniz okullar arası grup müsabakalarında birinci oldu. Türkiye'de ilk 8 takım arasına girdi. 26 Mayıs'ta Trabzon'da yapılacak olan Türkiye Okullar Arası Küçükler Kız Hentbol Şampiyonası'na katılacak. Burada Samsun'u en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Okul olarak hentbol takımına geçen yıl belirli hedefler koyduklarını hatırlatan Uçarlı, "Yıldız ve küçük takımımızla Türkiye'de ilk 3'e girmeyi hedefliyorduk. Yıldızlarda final müsabakalarında elendik. Ancak küçüklerde ilk 8 içine girdik. Bundan sonraki amacımız ilk 3'te yer almak. Okul takımımızda oynayan oyuncularımız aynı zamanda Gençlik ve Spor Kulübü'nde de oynamakta. Oyuncularımız kulüplerinde de Türkiye Şampiyonası'na gitme hakkı kazandı. Bu bizler için gurur kaynağı oldu" diye konuştu.

Uçarlı, takımlarına verdikleri destekten dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Altunsoy'a, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cora'ya, İlkadım Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu'na ve okul müdürü Necdet Bal'a teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: