Hentbol

Erkekler Hentbol Süper Ligi takımlarından Nilüfer Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını, kendi tesislerinde yaptığı kampta sürdürüyor. Kampa, 3 Sırp oyuncu da

Erkekler Hentbol Süper Ligi takımlarından Nilüfer Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını, kendi tesislerinde yaptığı kampta sürdürüyor. Kampa, 3 Sırp oyuncu da katıldı.

Yeni sezona Avrupa Federasyon Kupası 1. tur ön eleme maçında Polonya'nın Tauron Stal Mielec takımıyla yapacağı maçla başlayacak Nilüfer Belediyespor, yeni sezona günde üç antrenmanla hazırlanıyor. Sırp oyuncular kaleci Stanko Kljajic, Mikovic Boban ve Boris Grm'de kampa katıldı.

Antrenör Fatih Işık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, birinci etap çalışmalarının hedefledikleri gibi geçtiğini, ikinci etap çalışmasına da tam kadro başladıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Işık, "Sabah kros, öğlen topla çalışma, akşam ise güç geliştirici çalışmalar yapıyoruz. Çalışmalarımız 11 Ağustos tarihinde sona erecek. 14 Ağustos'ta ise tesislerimizde düzenlediğimiz 6 takımın katılacağı, Nilüfer Cup'da mücadele edeceğiz" dedi.

Muhabir: Ömer Ercan / Fikriye Susam Uyar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: