Hentbol

İZMİR (A.A) - Bayanlar Hentbol Süper Ligi'ndeki ilk maçında İzmir'de Ardeşen Gençlik Spor Kulübü'ne 27-26 mağlup olan İzmir Büyükşehir Belediyespor'un

İZMİR (A.A) - Bayanlar Hentbol Süper Ligi'ndeki ilk maçında İzmir'de Ardeşen Gençlik Spor Kulübü'ne 27-26 mağlup olan İzmir Büyükşehir Belediyespor'un antrenörü Celal Gençoğlu, "İlk maçımızı tecrübe eksikliğinden kaybettik" dedi.

Gençoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ligin ilk mücadelesinde rakiplerine karşı başa baş bir oyun ortaya koyduklarını, ancak müsabakayı son dakikada kaybettiklerini söyledi.

Bu sonucun kendileri adına kötü olduğunu kaydeden Gençoğlu, "Lige galibiyetle başlamayı istiyorduk ancak bunu başaramadık. Son saniyedeki pozisyondan tecrübe eksikliğinden dolayı yararlanamayınca karşılaşmayı da kaybettik. Şimdi bu karşılaşmadan dersler çıkararak, daha fazla çalışacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Öte yandan karşılaşmada sol omzunda gerilme olan Esin Sağdıç'ın sağlık durumunun, yapılacak kontrollerin ardından belli olacağı belirtildi.

Muhabir: Ali Korkmaz / Ramazan Ercan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: