Hentbol

Erkekler Hentbol Süper Ligi takımlarından Nilüfer Belediyespor, 18 Eylül Salı günü Ankara'da Beşiktaş'la oynayacağı Süper Kupa maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde

Erkekler Hentbol Süper Ligi takımlarından Nilüfer Belediyespor, 18 Eylül Salı günü Ankara'da Beşiktaş'la oynayacağı Süper Kupa maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Nilüfer Belediyespor Antrenörü Fatih Işık, yaptığı açıklamada, Süper Kupa maçında lig ve kupa şampiyonu Beşiktaş ile mücadele edeceklerini hatırlatarak, "Beşiktaş'la oynayacağımız Süper Kupa maçı hazırlıkları çerçevesinde Dubai ekiplerinden Al Nasr SC takımı ile iki hazırlık maçı oynayacağız. Zorlu bir kupa sınavı bizi bekliyor" dedi.

Reklam
Reklam

Nilüfer Belediyespor yarın 10.00'da ve 16.00'da Dubai Hentbol Süper Ligi şampiyonu Al Nasr SC takımıyla iki hazırlık maçı oynayacak.

Muhabir: Ömer Ercan / Tarık Üzgün / Halil İbrahim Avşar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: