Hentbol:

Hentbol Bayanlar Süper Ligi takımlarından Muratpaşa Belediyespor'un Antrenörü Birol Ünsal, "Ligde yakaladığımız 5'te 5'lik galibiyet serisini önümüzdeki haftalarda da devam

Hentbol Bayanlar Süper Ligi takımlarından Muratpaşa Belediyespor'un Antrenörü Birol Ünsal, "Ligde yakaladığımız 5'te 5'lik galibiyet serisini önümüzdeki haftalarda da devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Birol Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maçın ilk yarısının berabere sonuçlandığını ve istedikleri oyunu sahaya yansıtmakta güçlük çektiklerini ifade etti. Karşılaşmanın ikinci yarısında üstün oynayan taraf olduklarını anlatan Ünsal, "Oyuncularım maçı kazanmak için çok iyi bir mücadele ortaya koydu ve farklı bir skorla galip gelen takım olduk" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Ligde namağlup şekilde yollarına devam ettiklerini anlatan Ünsal, Türkiye Kupası'nda 2'nci tur eleme maçlarında Ankara Yeni Mahalle Belediyespor Kulübü ile karşılaşacaklarını ve rakibin iyi oyunculardan kurulu güçlü bir ekip olduğunu kaydetti.

Türkiye Kupası'nda 2'nci turu çok rahat geçeceklerine inandığını dile getiren Ünsal, hedeflerinin kupayı kazanmak olduğunu ve bunun için ciddi bir hazırlık sürecinden geçtiklerini belirtti.

Bayanlar Süper Ligi'nde Çarşamba günü deplasmanda yapacağımız Kastamonu Araç Belediyespor maçı hazırlıklarına başlayacaklarını kaydeden Ünsal, "Ligde yakaladığımız 5'te 5'lik galibiyet serisini önümüzdeki haftalarda da devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Muhabir: Yusuf Karadağ / Güç Gönel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: