Hentbol: Bayanlar Şampiyonlar Ligi'ne Doğru

Hentbol Bayanlar Şampiyonlar Ligi 1. eleme turunda Hollanda'nın Sercodak Dalfsen takımı ile mücadele edecek Antalya Muratpaşa Belediyespor, hazırlıklarına devam ediyor.

Hentbol Bayanlar Şampiyonlar Ligi 1. eleme turunda Hollanda'nın Sercodak Dalfsen takımı ile mücadele edecek Antalya Muratpaşa Belediyespor, hazırlıklarına devam ediyor. Bayanlar Süper Lig'in son iki sezon şampiyonu Muratpaşa Belediyespor, yeni sezonun ilk etap çalışmalarını Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda oyuncular ısınma koşusunun ardından pas çalışması yaptı, daha sonra çift kale maçla idman tamamlandı. Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki haftalık süreç içinde Avrupa kupaları ve Türkiye Kupası'nda çok önemli iki karşılaşma oynayacaklarını söyledi. Çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini dile getiren Ünsal, takımın son halini görmek amacıyla İzmir'de düzenlenecek özel turnuvaya katılacaklarını ifade etti. - Tüm kupalara talipler Ünsal, "Ardeşen Belediyesi, Konak Belediyesi ve Çankaya Belediyesi ile turnuvada mücadele edeceğiz. Takıma yeni katılan oyuncuları, takım içi uyumu daha iyi hale getirmek için hazırlık maçları çok önemli. Turnuva iki gün sürecek, daha sonra Antalya'ya dönüp Şampiyonlar Ligi için kampa gireceğiz" diye konuştu. Yeni transferler Betül Yılmaz, Yasemin Şahin, Kateryna Chumak, Çağla Yılmaz, Derya Tınkaoğlu ve Gülsüm Güleçyüz'ün takıma en katkı sağlayacağına inandığını anlatan Ünsal, başarılarla dolu güzel bir sezon geçirmek istediklerimi dile getirdi. Bu sezon hem lig hem de Avrupa kupaları için daha güçlü bir ekip kurduklarını kaydeden Birol Ünsal, takımdan Perihan Topaloğlu, Kübra Şen'in başka kulüplere transfer olduğunu, İnes ile de yollarının ayrıldığını ifade etti. Şampiyonlar Ligi 1.eEleme turunda Hollanda'nın Sercodak Dalfsen takımı ile yapacakları maçın kendileri için çok önemli olduğunu dile getiren Ünsal, bu sezon bütün kupalara talip olduklarını ve hedeflerine ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Ünsal, "Bu sezon lig, Süper Kupa ve Avrupa kupasını kazanmak istiyoruz. Bunu yapacak güce sahibiz. Yeni transferle daha da güçlendik. Hedeflerimize ulaşmak için çok çalışacağız" diye görüşlerini aktardı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz