Hentbol: Bayanlar Süper Lig

 Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, ilk devre Ankara Yenimahalle Belediyesi maçından sonra yakaladıkları galibiyet serisini ikinci devrede de sürdürmek istediklerini bildirdi.

Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, ilk devre Ankara Yenimahalle Belediyesi maçından sonra yakaladıkları galibiyet serisini ikinci devrede de sürdürmek istediklerini bildirdi. Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Muratpaşa Belediyesi, ikinci yarının ilk haftasında yarın Çankaya Belediyesi ANKA ile Türkiye Hentbol Federasyonu Spor Salonu'nda karşılaşacak. Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maç için hazırlıklarını tamamladıklarını, ligin ikinci devresine güzel bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Deplasmanda oynayacakları Çankaya Belediyesi ANKA maçının zor geçeceğini ifade eden Ünsal, "Devre arasında iyi bir hazırlık kampı geçirdik. İlk devre Ankara Yenimahalle Belediyesi maçından sonra yakaladığımız galibiyet serimizi ikinci devrede de sürdürmek istiyoruz. Süper Lig'de tek hedefimiz şampiyon olmak" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: