Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, milli maç nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendireceklerini söyledi.

Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, milli maç nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendireceklerini söyledi.

Birol Ünsal AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin yeni takımlarından Kastamonu Araç Belediyespor ile deplasmanda oynadıkları maçtan farklı galip geldikleri için mutlu olduklarını belirtti.

Ligde iyi mücadele ettiklerini dile getiren Ünsal, "Ligdeki yolumuza yenilmeden devam ediyoruz. Milli maç nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Bu sayede eksiklerimizi tamamlamış olacağız. Verilen arada hazırlık maçı yapmayı düşünmüyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Ünsal, lige verilen aranın ardından Anadolu Üniversitesi Gençlik Spor ile deplasmanda karşılaşacaklarını ifade ederek, ligin 7. haftasından itibaren kendileri gibi puan kaybı olmayan takımlarla mücadele edeceklerini söyledi.

Muhabir: Yusuf Karadağ / Okan Özer / Hatice Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: