Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Araç Belediyespor antrenörü Nedzad Masic, "Ligde kalacağımıza eminim" dedi.

Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Araç Belediyespor antrenörü Nedzad Masic, "Ligde kalacağımıza eminim" dedi.

Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde, sezonun ilk yarısını oynadığı 9 karşılaşmadan galibiyet alamadan kapatan Araç Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarını Atatürk Spor Salonu'nda günde tek antrenmanla sürdürüyor.

Takımın başına getirilen Milli Piyango ve Bosna Hersek Hentbol Milli Takımı'nın eski antrenörü Nedzad Masic yönetimindeki takım, sezonun ikinci yarısında ligde tutunabilmek için çaba gösterecek.

Reklam
Reklam

Masic, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın ligdeki durumunun herkes tarafından bilindiğini belirterek, lige yeni çıkan takımın ilk yarıda daha çok adaptasyon süreci yaşadığını söyledi.

Takımda çok genç ve aynı zamanda çok fazla sakat oyuncu olduğunun altını çizen Masic, "Takıma yeni oyuncuları getirmeye çalışıyoruz. Onlarla daha güzel bir şekilde çalışma yapacağız. O yüzden çok iyi oyuncular bulmaya çalışıyoruz. Ligde kalacağımıza eminim. İkinci yarıda çok büyük adımlar atacağız" dedi.

Masic, ligin ikinci yarısının 13 Ocak'ta başlayacak olmasından ötürü, transferleri bu hafta sonuna kadar bitirmek istediklerini kaydetti.

Muhabir: Sinan Özmüş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: