Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

Araç Belediyespor Kulüp Başkanı Nihat Baltacı, Orduspor'u mağlup etmeleri halinde büyük ihtimalle ligde kalacaklarını söyledi.

Araç Belediyespor Kulüp Başkanı Nihat Baltacı, Orduspor'u mağlup etmeleri halinde büyük ihtimalle ligde kalacaklarını söyledi.

Baltacı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Hentbol Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Bilgehan Çapraz, Araç Belediye Başkanı Mustafa Ayanoğlu ve kulübün yönetim kurulu üyeleri ile Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş'ı ziyaret ederek yardım talep ettiklerini anlattı.

Hafta sonunda Orduspor ile Ankara'da yapacakları karşılaşmanın çok önemli olduğunu vurgulayan Baltacı, "Orduspor'u yenersek büyük ihtimal ligde kalıyoruz. Bu yüzden yenmek zorundayız ve yeneceğiz. Hafta sonunda herkesi maça bekliyoruz. Sonraki hafta da burada Çankaya Belediyespor ile karşılaşmamız var. Bu maçı da almak için mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Araç Belediyespor'un yardımcı antrenörü Cengiz Kesici ise her gün tek antrenman yaparak maça hazırlandıklarını belirterek, takımda sakat ya da cezalı sporcu bulunmadığını dile getirdi.

Öte yandan, 15 maçta 2 galibiyeti bulunan Araç Belediyespor, 4 puanla son sıradaki Orduspor'un bir puan üzerinde bulunuyor.

Muhabir: Sinan Özmüş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz