Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

Bayanlar Hentbol Süper Ligi'ni lider tamamlayan Muratpaşa Belediyesi Antrenörü Birol Ünsal, "Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde ve Türkiye Kupası'nda şampiyon olmak

Bayanlar Hentbol Süper Ligi'ni lider tamamlayan Muratpaşa Belediyesi Antrenörü Birol Ünsal, "Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde ve Türkiye Kupası'nda şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bayanlar Hentbol Süper Ligi'ni namağlup lider tamamladıklarını belirtti.

Önce Türkiye Kupası, daha sonra play-off maçları oynayacaklarını için yoğun bir antrenman programıyla hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden Ünsal, "Öncelikli hedefimiz 27-28 Mart tarihlerinde Ankara'da yapılacak Türkiye Kupası'nda şampiyon olmak. Çankaya Belediyesi, Maltepe Belediyesi, Üsküdar Belediyesi gibi güçlü takımlarla mücadele edeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Türkiye Kupası'nın ardından ligde play-off maçlarında Kastamonu Araç Belediyesi ile önce deplasmanda, ardından sahalarında karşılaşacaklarını, kazandıkları takdirde yollarına devam edeceklerini dile getiren Ünsal, "Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde ve Türkiye Kupası'nda şampiyon olmak istiyoruz" diye konuştu.

-Muratpaşa Belediyesi'nden 6 oyuncu Milli Takımda-

Muratpaşa Belediyesi'nin tecrübeli oyuncuları Perihan, Serpil, Sevilay, Didem, Nur Ceren ve Fatma'nın Bayanlar Hentbol Milli Takımı'nın Antalya'da Slovenya ve Ukrayna ile yapacağı hazırlık maçlarının kadrosuna çağrıldığını bildiren Ünsal, Milli Takım'a sürekli oyuncu vermenin gururunu yaşadıklarını vurguladı.

Ünsal, oyuncularının hem kendi takımlarına hem de Milli Takıma en iyi şekilde katkı sağlayacağına inandığını kaydetti.

Muhabir: Yusuf Karadağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz