Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

KASTAMONU (AA) – Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde mücadele eden Araç Belediyespor, Victoria Panasiuk ve Gamze İyisu ile yollarını ayırdı.

KASTAMONU – Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde mücadele eden Araç Belediyespor, Victoria Panasiuk ve Gamze İyisu ile yollarını ayırdı. Araç Belediyespor Yardımcı Antrenörü Cengiz Kesici, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oyuncularla yapılan görüşmeler sonucunda sözleşmelerinin feshedildiğini bil dirdi. Takımda oyun kurucu mevkisinde görev alan Victoria Panasiuk'in tiroid sorunu bulunduğunu ve uğraşılarına rağmen tedaviden olumlu sonuç alınamadığını belirten Kesici, oyuncuyla yolları ayırma kararı aldıklarını söyledi. Sağ kanat oyuncusu Gamze İyisu'nun da takımdan ayrılmak isteğiyle yönetime başvurduğunu kaydeden Kesici, şunları söyledi: "İyisu'nun talebini olumlu karşıladık. İyisu, milli takıma da yükselebilecek bir sporcuydu. Neden böyle bir karar aldı, hala çözmüş değilim. Şu an itibariyle her iki oyuncumuzun da sözleşmeleri feshedildi. Sporcularımızın bundan sonraki spor hayatlarında başarılı olmalarını temenni ederim."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz