Hentbol: Erkekler Süper Lig Play-off

Hentbol Erkekler Süper Lig'de Beşiktaş ile Nilüfer Belediyespor arasındaki play-off yarı final serisinin üçüncü maçı yarın İstanbul'da oynanacak.

Hentbol Erkekler Süper Lig'de Beşiktaş ile Nilüfer Belediyespor arasındaki play-off yarı final serisinin üçüncü maçı yarın İstanbul'da oynanacak. Süleyman Seba Spor Salonu'ndaki karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Toplam 3 galibiyete ulaşacak takımın finale yükseleceği serinin ilk maçını Bursa deplasmanında 35-27, ikinci karşılaşmayı da İstanbul'da aynı skorla kazanan Beşiktaş, 2-0 önde bulunuyor. Normal sezonu namağlup lider tamamlayarak play-off'ta saha avantajını elinde bulunduran son 5 yılın şampiyonu siyah-beyazlılar, yarınki maçı da kazanması durumunda finale yükselecek. Nilüfer Belediyespor'un galibiyeti halinde ise seriye 8 Mayıs Perşembe günü Bursa'da oynanacak dördüncü maçla devam edilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: