Hentbol Erkekler Süper Ligi

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde son maçını kazanarak kümede kalan Mersin Yenişehir Hentbol Eğitim, gelecek sezon Avrupa'yı hedefleyen takım kurmak için

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde son maçını kazanarak kümede kalan Mersin Yenişehir Hentbol Eğitim, gelecek sezon Avrupa'yı hedefleyen takım kurmak için çalışmalara başladı.

Antrenör Osman Özoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maddi ve manevi sıkıntılarla başladıkları sezonu, özverili mücadele neticesinde ligde kalarak tamamladıklarını söyledi.

Bunun üzerine Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nun kendilerini makamında kabul ettiğini ve gelecek yıl Avrupa'yı hedefleyen bir takım kurulması yönünde çalışmalar yapılmasını istediğini anlatan Özoğlu, şöyle devam etti:

Reklam
Reklam

"Valimiz 2013 Akdeniz Oyunları'nın yapılacağı Mersin'de, hentbolda Avrupa'yı hedefleyen bir takım kurmak için erkenden çalışmalara başlamamızı, bunun için oluşturulacak bütçeyi kendisine bildirmemizi ve bu konuda takımı destekleyeceğini söyledi. Biz de zaman geçirmeden mali tablo çıkarmak için kolları sıvadık. Amacımız en kısa sürede çalışmamızı neticelendirerek valimize sunmak. Verilecek karar doğrultusunda da transferleri vakit kaybetmeden yapıp, çalışmalara biran önce başlamayı arzuluyoruz."

Takımda ayrıca Mersinli genç oyunculara da yer vereceklerini vurgulayan Özoğlu, böylece alt yapıdan yetişecek genç yetenekleri Türk hentboluna kazandırmayı amaçladıklarını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: